16 jul 2009, 13:19

Път към любовта 

  Poesía » De amor
525 0 3

 

 

      Път към любовта

 

 

   Кървави следи... дълбоки рани -

издрани краката ми от пътища,

посипани с остри камъни и тръни.

Пътищата водещи към теб...

 

 

   Телесата ми - оголени и изгорели,

милвани от вятърните нежни ласки,

дарявани с жарки слънчеви целувки,

обгръщани от речни бързеи любовни.

 

 

   Вървях... скитах се... а пътят няма край.

И, макар в мене всичко да боли,

душата ми те търси тебе май...                                                                                                     

          Дали има път към любовта ти!?

 

© Поли Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??