12 ene 2006, 21:09

пътник 

  Poesía
732 0 6
Дойдох... не помня откъде,
но мисля, че беше красиво
и помня, че там бях дете.
Сега съм на място различно и диво.

Защо съм тук? Не търся нищо.
Искам само да се върна.
Да е топло. И да съм си вкъщи.
Всеки поотделно да прегърна.

ПОмня... постоях и се огледах.
Няма връщане назад.
Със света и аз май се променях.
Усмихнах се, макар да бе ме яд.

© Фредерик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??