14 jun 2008, 16:31

Пътуване 

  Poesía
839 1 6
Пореден скандал,
нараняване,
сълзи,
отегчение,
отмъщение,
ярост,
болка,
ножче на мивката...
В банята пред огледалото,
кръв,
сълзи,
замъглен поглед,
откъсни моменти,
филмова лента,
подобие на тунел...
Вой на сирена,
някак далечна,
проблясъци бели,
тих говор,
заглъхнал.
Електрошок,
сенки като хора,
тишина, отново лека светлина,
електрошок...
"Изгубила е много кръв!"
Тъмнина.
Събуждайки се
в бяла стая,
ръцете обинтовани,
а накрая на целия този път...
табела към завърналите се -
"Добре дошли отново в Ада!" :)

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??