22 mar 2008, 23:01

Пътят към човека 

  Poesía » De amor
772 0 9
 

Пътят до сърцето ти
е пътят към
                       човека.
Солена сълза, очертала
вадички от
                     бели мисли.
Чувства, бликнали
от сутринта след размяната
на луната със деня.
Извор, източник, смирение
                             и   светлина.
И като солта на живота,
защото пътят до сърцето ти
е пътят към 
                    човека.
Искрено.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??