26 jul 2008, 22:35

Пътят на любовта 

  Poesía » De amor
576 0 2
Лъч светлина от небето,
различен от всяко земно тяло,
показа ми място, където
черното превръща се в бяло.

Показа ми път, по който да вървя.
Вървя, без да поглеждам назад.
Показа ми пътеката на любовта,
пътека, изпълнена с благодат.

Аз тръгнах по пътя напред.
Светлината беше още над мен.
Този път ме отведе към теб
и светъл е оттогава всеки мой ден...

© Тайнствената Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??