2 jun 2010, 11:56

Пъзел 

  Poesía » Otra
479 0 0

Пъзел от хиляди части,

разпръснати незнайно къде,

оформящи тъжна картина,

на малко разбито сърце.

 

Откраднати и скрити добре,

взети от някой с порочно сърце.

Правейки пъзел за свойто сърце,

опитвайки се да паснат добре.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??