Защото животът е това -
радост и тъга,
защото от този ден
не мога
да спра за теб да мисля,
защото ти си всичко,
ти си просто и жена...
ти си гълъб - в мен затиснал се...
Защото животът е това...
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados