Радост и Тъга
Далеч си - не мога да те прегърна,
далеч си - не мога да те целуна,
далеч си - не мога да те докосна,
далеч си - сърцето ми се разкъсва,
далеч си - душата ми трепери.
Свободата ми изчезва,
когато си далеч от мен,
но има нещо хубаво в това,
може би за добро или за зло,
ще се опитам да те опозная,
дори ще те омая.
Ти си там, аз съм тук,
разстояние ни разделя,
но това нищо не променя,
дори да си накрай света,
ти ще си единствената в моето сърце,
няма нищо по-важно от това.
Ще те видя отново,
ще те прегърна,
ще те целуна,
ще ти говоря до сутринта,
ще те галя през нощта,
но поне спокойствието ще е в моята душа.
Защото радост и тъга са заедно
в живота и смъртта.
Симеон Янков
Благодаря Ви за вниманието, очаквам коментари, забележки и прочие. :)
© Симеон Янков Todos los derechos reservados