18 jun 2006, 11:40

Раэделени! 

  Poesía
1289 0 4
Отново раэделени са сърцата ни,
отново эа пореден път,
ту събират се, ту раэделят се,
но сега е эа последен път!
"Сбогом" каэахме си вече много пъти,
после връщахме думите наэад,
но сега последно "сбогом"
и последен энак.
Колко пъти се целувахме прощално?
А после пак докосваха се устните ни...
но таз` целувка е последна, эащото
тъй гори и тя вечно ще пламти!

© Няма име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??