28 jun 2019, 12:34

Ражда се... 

  Poesía » Otra
182 0 0

ражда се толкоз

пъти — колкото пъти

*види лика ти

 


 

*види — (съответно — „зърне“, съответно  — „мерне“)

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??