Ние сега сме две различни планети -
ти обикаляш своето слънце,
аз пък въртя се по моята ос,
невъзможна е срещата с тебе,
а любовта - риторичен въпрос.
Ала някога, много отдавна,
преди светлинни години назад
бе щастливото време, когато
тази нашата малка вселена
означаваше всичко за нас.
Ние сега сме две различни планети -
ти обикаляш своето слънце,
аз пък въртя се по моята ос...
Кажи, защо разруши ти помежду ни
и онзи последно останал ни мост???
© АсЛана Todos los derechos reservados