27 dic 2006, 16:40

Раздвоена 

  Poesía
726 0 4
Гледам теб, гледам и него -
и пак не мога да реша...
Искам теб, искам и него -
и пак сърцето ме боли...
Мисля за теб, мисля и за него -
и умирам ден смед ден, нощ след нощ...
Раздвоена между минало и бъдеще...
Раздвоена между теб и него...
Но пак разбирам,
че не мога да реша...
И знам, че винаги ще искам теб до мен - 
макар и с друг да съм занапред!...

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??