Силно те обичах аз, силно, но всичко бе до този час.
Ти в любов ми се врече, но защо сърцето ми разсече.
С лице на ангел си ти и с душа на дявол, от който ме боли!
В любов ми се кълнеше, а обърнех ли се, вечно с друга беше.
Колко много ме боли, че вече не ме обичаш ти,
а раздялата разби сърцето ми!!!
Исках да не си поредният, да не си като всички останали.
Исках, но уви, същият си както всички преди.
Аз не мога да спра да те обичам,
аз не мога в любов да не ти се вричам,
не мога, а знам, че ще боли.
Любовна приказка с наранено сърце,
мъртва душа и какъв живот ще бъде след това...
© Нинка Todos los derechos reservados