... А ти си различен...
с усмивка различна...
в очите различно искрата блести.
Дори и гласът ми сега е различен,
за тебе различно красиво звучи...
Светът е различен
и хора различни ме гледат различно
и питат с очи,
че тебе различно сега те обичам
и даже различно сърцето тупти...
© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados