9 dic 2015, 8:06

Различен ден 

  Poesía
299 0 5

Различен ден

 

О, днеска е различен ден.

Дърво  единствено в гората.

От хубостта съм възхитен,

изпълнена ми е душата!

 

Нима това е есента?

Депресията ми избяга!

Напира в мене радостта -

разхлабеното в мен се стяга!

 

При мен е сякаш Пролетта,

наместо плачещата  есен

Аз виждам в розово света,

в душата ми напира песен!

 

Каква кристална синева!

И слънцето във нея плува.

От облаците - ни следа.

И есента, така си струва!

  19.09.214г.Драгойново

 

 

 

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??