31 oct 2007, 16:49

Различната... 

  Poesía
734 0 7
Той я наблюдава,
усмихва й се,
но усеща как сърцето му тупти
с всеки следващ поглед.
Той не знае още,
че тя е неговата мечта,
неговото страстно желание...
Ще узнае, един ден...
Ще среща други,
но никоя няма да е като
... онова красиво създание...
Един ден пак ще се върне
и пак ще я види,
но този път с желанието да е с нея.
Безумно я иска,
иска я до своето сърце...
Ето, че е с нея – щастлив и влюбен...
Сбъднал е своите мечти
и
мечтите на това момиче...
На неговата любима!
Никоя друга няма да изпита това,
което тя успя.
Той е с нея...

© Зузка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??