27 ago 2005, 14:36

Развалена храна 

  Poesía
998 0 2
В лабиринта на своите дни ние се лутаме,
търсим храна за нашите тела и души,
в параграф “отчаяние” на опашки се бутаме
и човешко докосване в нас съществата руши.

В пещери от веселие крием свойте сенки уморени.
В реката най-чистата вяра умира за нас.
В огледалата ни гледат очи свечерени
и живеем под мотото”Щом ни мразите ние ще мразим пък вас”.

В прототипи на ужаса се превърнахме и поехме нагоре .
Не живяхме в цветя, а във суха и жълта трева.
В небето вратата за нас ще е вечно отворена
и сърцето на вятъра пак ще храним с развалена храна.

© Деян Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??