7 may 2011, 16:34

Реален живот 

  Poesía » Otra
774 0 0

В този свят аз живея,

понякога губя, понякога печеля.

Истини откривам всеки ден и нощ,

но и лъжите се забиват като остър нож.

 

Несправедлив е този свят към нас,

да ни изкушава всеки миг и час.

Но за добро или лошо ние ще сме хора,

докато не ни отреди нещо друго някой там отгоре.

 

В живота си мизерен

е трудно на себе си да останеш верен.

И да се бориш с зъби и нокти в този свят,

за да се спасиш от кървавия ад.

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??