Играят дечички
със мръсни ръчички,
играят в рекичка,
пълна с мушички,
играят, играят дечички.
Змия се прикрила,
яйцата покрила,
дечички змиички,
те искат закрила.
Дечички играят,
играят добрички,
змиички не хапят
дечички добрички.
Дойде вече пролет,
змиички не закачат дечички,
дечички плуват в реката,
змиички плуват в реката,
весели и добрички.
© Тео Кол Todos los derechos reservados