26 jul 2020, 11:18

Реката 

  Poesía
381 0 0

заля реката

на човечността с възторг

и необята

 

преля реката

на сърдечността и с плам

пои безкраи

 

обля реката

на прелюбовта с живец

и бъдност свята

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??