24 ene 2010, 15:12

* * * Реклама 

  Poesía
513 0 1

 

    Реклама за “Надеждата”  

 

Дочух, продавали “надежда”

на смешно нисичка цена...

Но всичко, милички, се свежда

до проста  истина една – 

 

рекламата е средство мощно,

пронизващо разкъсания джоб

и грозното представя за разкошно -

дори да презентира гроб!

 

Но Вий послушайте сърцето,

единственият близък Ви другар,

търсете си “надеждата”, където

любовта е роб и господар!

 

© Галин Добрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??