5 feb 2019, 11:31

Решава се 

  Poesía
232 0 0

от позиция

на силата решава

се и уви и днес

 

.....................................

 

на силата от

гледна точка се уви

и днес решава

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??