7 jul 2017, 11:21  

Ревнувам те от себе си дори... 

  Poesía » De amor
936 2 3

РЕВНУВАМ ТЕ ОТ СЕБЕ СИ ДОРИ…

 

Ревнувам те от себе си дори.

Ревнувам те ужасно, твърде много.

Прости, че туй сърце за теб гори!

Прости, че даже миг без теб не мога!

Ревнувам те от всичко на земята –

за мен си толкова добра и свята.

Ревнувам те отчаяно и лудо –

в живота мрачен ти си светло чудо.

Ревнувам те от всяка молекула,

от всеки малък атом и частица,

ревнувам те, макар че си светица,

ревнувам те… без теб съм кръгла нула.

Ревнувам те и моля те прости!

Ревнувам те! Ревнуваш ли ме ти?!...

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??