16 abr 2015, 17:55

Рисувай ми любов 

  Poesía » De amor
403 0 0

                                           Рисувай ми любов

 

Недей заспива тази вечер,

с целувки до насита ме завий.

Докосни ме с ръце и ме остави.

Ще се радвам, че с нежност ме дари.

 

До теб ще легна притаена,

ще блесне топлината в твоите очи.

И няма да те гледам аз смутена

заслушана в нежни вопли.

 

А ти, в теменужената тиха нощ,

нарисувай сладостна любов.

Аз ще я приема като питие студено.

С крилата на мечтите ще летя.

 

С устни ще те даря в късен час.

Ще те целувам до насита, сластно.

Опиянен и треперещ ти от страст,

прегърни ме силно, властно.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??