16 ago 2007, 20:39

ритмика 

  Poesía
570 0 2
няма за разказване показвам
как се тъче с вклиняване сред изречения
история обхващаща поне две трети
от разнообразието и тъй със дистанционното
както ги обдишват в спешното натискате
омръзнало ви е от тъпи ножове и искате
днес денят ще ви изненада приятно с още
един-два картофа и за плънката
стрък гладиатор за животните с любов а ако се
обадите сега ще получите безплатно земетресение
отнело Родриго та той ми е роден брат от
министерството обещаха захлаждане до всички
под небето циганите на сатурн имате
десет секунди да напуснете къщата на какъв си ти бе
нямаш никакви известният наш артист очаквайте
само по по-по-най дългоочаквания
финал на уникалното за българия с невероятен пас
намери ексклузивно интервю и тъй нататък нищо че
намалете звука на вашия уникален
3 в 1 me myself and irene но
но нашият зрител прекъсна да
продължавам ли по темата

© Рая Деянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ми не, достатъчно беше, ше вадя батериите... трябват ми за дистанционното на радиоуправляемата лодка!
  • Хахаха... още се смея!
    Обаче ако беше озвучено, цена нямаше да има!
Propuestas
: ??:??