25 ene 2014, 18:05

Роден със сертификат за шеф 

  Poesía » Otra
669 1 0

 


Да молиш, за теб е нетипично,
да попиташ за посоката, ти звучи комично.
На часовника стрелките редуват тик-так, 
по твое нареждане кога и как.

Да си в сянката на някой не е логично,
говориш ли... слуша те цял свят.
Гласът ти омайва, дори когато кажеш нещо неприлично,

 

думите ти могат всяка жена да покорят.

Да те сравняват с някой... е излишно,
няма втори като теб.
Изваян от ръце на скулптор,
роден със сертификат за шеф.

© Миглена Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??