21 mar 2019, 8:43

Родната реч 

  Poesía
123 0 0

Родната реч
озарява, където е
мракопроява!

 

Родната реч
уповава, където е
родозабрава!

 

Родната реч
вдъхновява, където
душа се сковава

 

.....................................

 

Родната реч 

възкресява, защото е

БОГОпроява!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??