14 mar 2010, 22:10

Родопи 

  Poesía
772 0 2

        РОДОПИ

 

Да бяхте богове, Родопи,

щях да вярвам във вас.

От върховете ви циклопи -

оставам винаги  в захлас.

 

 

И от ручеите бистри -

що шепнат ми в съня дори.

И горите с гъсти листи -

помнят още  моите игри!

 

Днес ехото ми се понася

над стръмните скали.

Там вятър на мен приглася,

гласът ми стихва в твоите гори...

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??