23 dic 2008, 7:57

Ромео и Жулиета 

  Poesía » De amor
730 0 1

Поезия е името на любовта,
нежни мадригали
за прелестната дама на сърцето,
което ще умре, задето
в плен е паднало на погледа й мил.
О, любов, която в мене
разума прокуди и осъди ме
да вехна без дъха й;
съдбата ли е толкова жестока,
че отсъди с нея да умрем? За Бога,
как мразя името си в този ден!

© Паулина Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??