11 ago 2006, 13:08

Русе!!!!!! 

  Poesía
1115 0 3
Градът на истинският стил,
ренесансов, стар и мил,
Безкрайно истински с красиво нежен стон
Смущаващо сияен, железен струнен тон,
Паркове уханни, зелената трева,
Росата рано сутрин под твоите крака
Кристално бледи сенки разхождат се в нощта
Денят е ясен, бистър изпълнен със любов,
А аленият залез поражда спомен нов.
И Дунава синее, под светъл, топъл лъч,
И глъчката бледнее сред чайки силен глъч,
Подухва нежен вятър и носи песента
На малка синя птичка сред цъфнали цветя,
Разкош и нежен полъх на истински покой
Защо ли да не искаш да бъде вечно твой.


© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??