3 mar 2009, 21:06

Ръбовете на сърцето 

  Poesía » Filosófica
872 0 11
Поледица е. Във очите ти.
Пързаляш ме.
Поглеждам във мечтите ти.
Там няма ме.
Навлязох във сърцето ти отдавна.
Видях, че многостенно бе.
Излязох после. Всичко има давност.
И видях отвънка само ръбове.

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??