28 ago 2010, 20:25

С усмивка 

  Poesía » De amor
681 0 0

С усмивка започна всичко

и с усмивка до днес продължава.

Да знаеш само колко те обичам

и за тебе всичко ще направя.

 

Помня първата ни среща

в един летен ден.

Усмихна се, без да ти казвам нищо смешно,

нещо интересно видял си в мен.

 

Нещо, което никой друг преди

не е успял да открие.

Твоята слънчева усмивка ме плени

и чувствата си не мога да крия.

 

Ако днес не те зърна -

довечера не ще мога да заспя.

Без дъх ще остана, ако не те прегърна,

кошмар ще бъде без теб съня.

 

И търся те от сутрин до мрак,

все за теб гледат очите.

С усмивка искам да ме срещнеш пак,

макар на небето да греят звездите.

 

С усмивка започна всичко помежду ни,

може би ти си моята съдба.

И не са нужни думи,

за да си признаем един на друг любовта.

 

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??