12 feb 2013, 21:37

С въздишка завита 

  Poesía » Otra
661 0 3

Бутилка отрова отново намерих, 

потърсена, скрита... сълза в опаковка. 

С въздишка завита, с етикет най-греховен. 

Позната пътека, към нови тревоги. 

Обиди от тежките думи, а всъщност - 

вина от много виновни. 

И кой ще спечели, кой ще загуби? 

Поредната битка с много въпроси. 

И всеки очаквал подобна развръзка, 

готови за всичко, а всъщност за нищо. 

С алкохола кой да се сбори?! 

Равностоен противник къде ли да търсим? 

Ех, няма какво да се стори...

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • oksimoron, благодаря, че посети !
    radiola, благодаря, че ми даваш съвет. За мен това е ценно и полезно! Ще се опитам И... експерт си за мен !
  • Харесва ми идеята,но поработи върху ритъма и мелодията!Не,че аз съм експерт!Мисля,че можеш много повече!Поздрав!
  • !*
Propuestas
: ??:??