В мига, в който те видях,
сребърен прашец се посипа над града!
В мига, когато ме погледна,
магията на любовта
завладя нашите сърца
и от небето заваля
топъл дъжд от розови листа...
В градината танцувахме аз и ти,
преплетени във вечността,
рисувайки нашата съдба...
© Лили Todos los derechos reservados
Поздрави!