1 dic 2005, 19:51

Сам 

  Poesía
854 0 1
Понякога просто политаш
сам,
рееш се из небесата
загубил любима и подслон,
загубил родина и дом.
Понякога просто пътуваш по-белия свят
сам
и чувстваш мъка,любов и печал,
защото си сам.
Понякога сърцето подвежда
и с нож те разрезва,
понякога мислите ти се
оплитат и сам
политаш натам...
От там връщане няма,
но ти се върни с горда стъпка
в дом се прибери
когато изчертаеш своите черти
в дългите самотни дни...

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??