Пак е късна нощ. Отново поредната без теб ще е.
Навън е много тихо, но откъде този шум се вдига?
А... Това е от сърцето ми. Ридае и до пръскане бие.
Стон... Отчаяние безжално в гърдите ми се надига.
На терасата запалвам последната цигара.
Сълзи лице ми парят. Вятър вее ми косата.
Поглеждам към небето падаща звездичка да открия.
Желание голямо имам: "Огромната си болка да изтрия."
Защо все още много ме боли, че теб те няма?
Ти ме нарани... Нарече любовта ни измама.
Защо не повярва? Имах само една мисъл в мечтите.
В очите да те гледам докато ти казвам: "Обичам те!"
04.03.2009г.
© Роси Todos los derechos reservados