9 sept 2009, 0:36

Сама 

  Poesía » Otra
603 0 1

Лунен лъч
във тъмна нощ
на две разцепваше морето...
Една сълза,
самотен миг -
неутешимо е сърцето!

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??