17 nov 2009, 13:22

Само да ти кажа, мамо 

  Poesía » De humor
1114 0 20

Добре сме, мамо.

Добре сме.

Само да ти кажа, мамо,

ядосах се.

Късно снощи

дойде ни на гости

една нахална,

ухилена, дебела

и как само ме гледа.

Запознали се

с оня, моя,

намерили се

отвън на завоя.

Тя така ме ядоса,

че хукнах боса,

че я хванах

за яката

и с ритници,

айде през вратата.

Добре сме, мамо.

Добре сме.

Само да ти кажа, мамо,

ядосах се.

Оня, моя

боядисва си косата.

Побеляла му от мен главата.

С комшийките ми - и трите -

по цял ден пие кафе.

Набих ги жените.

Ами така, де.

С моя. Айде, де.

Ей, тоя телефон.

Нещо прекъсна,

май оня галфон

жиците откъсна.

Ще отида

да ги оправя

и пак

ще ти се обадя,

и кат

ще взема да го изхвърля,

оня, моя.

Отпред на завоя.

Той ще ми казва,

че много говоря.

Ами така, де.

Айде, де.

© Ирена Чинтова Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??