Само дума...
Тази малка дума, която те кара да мислиш, да си спомняш, да чувстваш.
Тази малка дума, зад която се е скрила тя.
... и попарва те душ от спомени, какво било е.
И студена вълна, какво трябваше да е.
Само малка дума а разказва много, за мечти,надежди за ЛЮБОВ.
Натежала думата по изоставеното минало. Тъжи и загубеното бъдеще.
© Nelim Todos los derechos reservados