26 sept 2009, 9:49

Само любов 

  Poesía » De amor
986 0 3


               От живота вземах, каквото поискам:
               пари-слава-разкош,
               но досега не сам се замислял,
               че без едно не мога.
               И то е любов.

               Пробвах с пари да я купя,
               а също със слава-разкош,
               но съм си купувал само измислена,
               а не истинска - красива любов.

               Но вече открих я във тебе
               и разбрах нейната цена,
               с пари не мога да я купя,
               а само със чиста душа.

               От живота всичко съм взимал:
               пари-слава-разкош,
               но открих вече богатството,
               а то е само - Любов.

© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е живота-най-чистата,най-невинната,даряваща сърцето с неземно щастие(но само истинската).Поздрави за стиха!
  • а то е само - Любов.
  • Да!Всичко можеш да си купиш с пари,но не и Любов!Радвам се за твоето прозрение.По-добре късно отколкото никога!Поздрав и усмивка за теб!
Propuestas
: ??:??