6 sept 2018, 23:34

Само мисли 

  Poesía » De amor
303 0 1


Целувам те и заблуждавам се
Мислех си, че съм се влюбила в прекрасно момче, илюзия оказа се
Любов беше, но само от моя страна,ти се беше влюбил в друга.
Мислех си че си друг, но ти се оказа боклук.
Защо ли отделих от ценното си време, само за да бъда с тебе?
Заради теб душата си оставих и за всички други аз забравих.
Всички казваха ми колко грешно е да бъда с теб,но като наркотик пристрастявах се.
Сънувах те и всяка сутрин събуждах се с надеждата ти да си до мен,но леглото беше празно,също като душата ти.
Може би за теб и мен само мисли остават си.

-Г.Е

© Галиана Евгениева Todos los derechos reservados

 Едно от първите ми произведения, надявам се да ви хареса!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре е, добре. Това е едно от '' творенията '', които са от човек ЗА човек. Ако се разкраси малко и се напише правилно ще стане красиво.
    Сега най-вероятно се питаш : коя ли тая'?
    Ами и аз не пиша правилно, но се уча.
    - С целувки 💋😁
Propuestas
: ??:??