18 jun 2007, 18:41

Само с теб 

  Poesía
579 0 0
Само с теб

Не мога и не искам да те забравя!
Не бих могла аз любовта да изоставя!
Защото ти изтърси от сърцето ми тон прах,
пречисти мен самата от превзелия ме грях!

Казвам си - животът продължава,
но НЕ!!! Той вечно тук остава!
Аз зная... нямам бъдеще без теб,
без теб съм просто... кубче лед!

С теб единствено живота вкусих,
без да сбръчкам лице от погнуса!
Само с тебе чувствах се щастлива!
Само с теб бях истинска и ЖИВА!!!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??