Ще се събудя си казваш ти вечно,
Пак ще се влюбя така си повтаряш.
Виждаш ли времето бързо изтече,
в минало време след миг ще изгаряш.
В минало време цигари ще купиш,
в минало време ще срещнеш приятел,
в минало време ти чаша ще счупиш,
в минало време ще бъдеш мечтател.
В минало време враг нов ще спечелиш,
в минало време приятел ще губиш,
в минало време е утре неделя,
в минало време ще цвете отскубнеш.
В минало време е звездната вечер,
поредната която днес предстои ти,
Сега минало е съзнавай човече,
минало са бъдещето, мечтите,
Утре е вече в минало време,
Други ден минало вече е също,
няма как движението да спреме,
миг предстои за да не се завръща.
В минало време са месеци близки,
в минало време са близки години,
в минало време ще имаш изисквания,
в минало време в квартала ще минеш.
Всичко е вече в минало време,
всичко ще бъде в минало време,
слънцето утре за теб ще изгрее,
но ще се крие, не ще птица пее.
Обичам и Мразя са в минало време,
Идвам и Тръгвам си също приятел,
минало ще са и радост, и бреме,
старият, новият подъл ласкател.
Усмихваш се ала в минало време
караш се с другите и се сдобряваш,
утре е свършило че ще се смееш,
че на любимата ти ще прощаваш.
Добро вършим само в минало време,
в минало време ще пъдим съмнения,
в минало следобеда ще подремнем,
минало е всичко още като сме родени.
29.05.17
© Явор спасов Todos los derechos reservados