14 feb 2006, 15:05

самота 

  Poesía
1050 0 2

Самота

Какво е самотата-
ръба на счупен стар прозорец.
Какво е тишината-
потрепване в сребриста паяжина.

Да търсим ЛЮБОВТА
това е смешно,
когато тревата пониква надолу,
когато от облака капе не дъжд а сълзи,
когато щурчртата свирят със пръсти,
когато цигулката бяга от струните,
когато се молиме скришом на ГОСПОДА!

НЕ!
Наистина пясъка пее,
пръстта ни се смее на чувствата,
дърветата шибат ни пръстите,
реката отдъпва водите си
а рибите весело литват.

НЕ!
Ти си дихание!Ти се повтаряш!
когато те няма във въздуха аз просто не мога да дишам.
...изчезваш и там,кадето преди съм те виждала,
остава начупен прозорец и мрежа от сивата истина.

© Виоли Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??