17 ene 2008, 17:33

Самотна нощ 

  Poesía » De amor
596 0 2

И тази нощ сама съм аз,
останала без мощ
и глас.
И тази нощ там нейде ти
сбъдваш нечии мечти.

Животът може би така реши,
да бъдем надалече аз
и ти.
И после пак в далечен час
с друга да те видя аз.

И тогава в мойто сърчице
да забиеш двете си ръце.
И кръвта, която ще тече,
от любовта ти да ме отрече.

Надя
12.12.2003г.

 

© Надежда Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??