17 may 2013, 15:15

Самотна стая... 

  Poesía » De amor
774 0 1

Самотна стая...



Самотна стая...

четири притихнали стени...

без прозорци и без светлина -

тук ще ме намериш ти.


Под студен...

опряла буза о килима -

така лежа и плача

откакто си замина.


Празно тяло...

само сърцето продължава да тупти,

но и то скоро ще се предаде...

няма смисъл от сълзи !!

© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силно депресивен текст... Надявам се в следващия да вкараш нотка надежда
Propuestas
: ??:??