14 mar 2006, 19:44

Сбогом 

  Poesía
863 0 3

Не искам да те карам насила,
не мога да съм господар на чувствата ти,
но знай,че огънят в мене гори,
и оставя гореща следа от устните ти...
В този миг ме пари,и се сещам че те няма!
Но твоите очи така ме изгарят,
и от тях до болка се нуждая...
Не мога да те накарам да върнеш радостта,
когато нея вече я няма...
Но още си спомням твоите стъпки в нощта,
до мене пристъпваше леко...
галеше ме нежно с ръка,
и казваше,че никога не ще си тръгне любовта!
Сега,когато тя си тръгна,
аз съм толкова сама...
изпитвам адска болка,
не те усещам вече в нощтта,
и твоите целувки вече ги няма,изчезнаха...
изпариха се като две капки вода...
Боли ме,но не мога да те карам насила
да си спомниш забравените неща..
Бъди щастлив в живота си далечен,
любовта в сърцето запази...
и нека той да бъде вечен,
тъй както ще са моите сълзи!!!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??