19 ene 2013, 23:34

Сбогом ли беше това? 

  Poesía » De amor
559 0 0

Перлите, скъсани по пода...
Счупени огледала...
Счупени стъкла...
А вратата отворена...

 

Бележка, запечатана с целувка...
Стаи, пълни със спомени...
Следи от невидими рани...
И кристали от безбройните сълзи...

 

Тръгваше ли си тя?
Или просто идваше поредната буря...
Сбогом ли беше това?
Или просто кратка раздяла...

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??