10 jun 2022, 19:48

Сбъдване 

  Poesía » Otra
203 0 0

Мечтите са звезди

големи, но далечни,

улавяш ги с очи

пожелаваш нещо.

Животът си върви

в потаен кръговрат,

така минават дни,

така минава свят.

Ти си лягаш сам

прилежно си увит,

добре си се наял,

но не оставаш сит.

Взор и ум са там

в небесните шевици,

чертаеш нов живот

а будните зеници,

отказват да заспят

рисуват твоя свят...


 

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??