7 feb 2015, 0:45

Семейна радост 

  Poesía » Otra
461 0 0

                                      Семейна радост - приказка красива,

                                      мигове на щастие изпълнени с любов,

                                      и в нея нежност ласкава прелива,

                                      хармония царува и светъл благослов.


                                     Семейна радост - прелестна картина,

                                     разпален огън в душите и сърцата,

                                     свята обич непокорна като лавина,

                                     живот щастлив - красив като зората.


                                     Семейна радост - художествен пейзаж,

                                     създаден за да топли истински сърцата,

                                     святи чувства отразени на колаж,

                                     рисува художникът с молив в ръката.


                                     Семейна радост - това е доброта,

                                     и тя ни прави да сме истински щастливи -

                                     щом в семейството царува любовта,

                                     винаги ще бъдем по-радостни и живи.

                                     

                                     

                                     

                                       

                                     

                                      

                                      

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??